ТЕНДЕНЦИИТЕ ЕСЕН- ЗИМА 2014/ 2015

публикуван на Новини | 0

Ефектните дамски шалове са слабост за нас, дамите от екипа на онлайн магазин “COOKIE FASHION”. Това е аксесоарът, без който смятаме, че не трябва да лишаваме визията си. Шалът е с толкова древна история и с право си е заслужил приоритетното място сред аксесоарите. Без значение от сезона, от облеклото ни, от възрастта ни, ако сме го побрали правилно,  това е гаранция, че ще постигнем максимално успешен резултат. С наближаването на всеки нов сезон с трепет очакваме какви ли ще са новите тенденции при него и абсолютно всеки път сме повече от приятно изненадани, че не сме подведени в очакванията си. Всеки път сме изумени от новите предложения, от новата му трансформация.

И така, сезон есен- зима 2014/ 2015 отдавна стартира. Нека хвърлим един поглед към тенденциите при ефектните дамски шалове. Така любимият ни шал през този сезон  е в изненадващо големи размери. Максимата е колкото по-голямо, толкова по-добре. Шалът вече не е просто шал, а цяло одеало.  Истински красив го видяхме при Burberry, по време на модната седмица в Лондон, когато моделът Кара Делевин направо събра всички погледи към себе си и него. От този момент нататък, точно това пончо беше в главите на всички звезди, а и ние сред тях.

damski shalove

Пончото е нещо уникално. Той носи уюта, от който имаме такава голяма нужда през студените сезони. Тази дреха е толкова многофункционална. Любимото пончо видяхме и при модна къща Issa, където изцяло прегръща горната част на тялото. Така го представиха и Sacai, където под пончото се криеше и якенце.

efektni damski shalove

Всъщност, точно за това ни е любимо. Тази тенденция е изключително лесна за прилагане в ежедневието. Зависи от модела и материята на пончото-шал, то би могло да го носим с всякакви дрехи. Шалът на Burberry да речем, стана много любим на Оливия Палермо, Роузи Хънтънгтън-Уайтли и дори Кара Делевин, която и го представи на ревюто.

damski shal

И не е задължително да е Burberry.  Важно е да е много меко и да ни прегръща през целия студен сезон!

 

В предстоящия сезон ще бъдат много популярни шаловете, които не само ни защитават  от студа, но и са важна част от цялото изображение. Имаме огромен избор от текстури на модни шалове есен-зима 2014-2015. – практичен памук, трико, вълна,  деликатна коприна и дори кожа. С помощта на умело избран шал може да превърнете дори и най-скучна рокля в разкошна дреха и стилен костюм. Определено сме покорени и от разнообразитео на видовете шалове. Hugo Boss, Michael Kors, Fendi избраха за  своите нови линии на облекло  кожени шалове, които чудесно  допълват образа на жените и внасят нежност и чувственост.

damski shal

В допълнение към шаловете от кожа , друга модна тенденция за студения сезон са и трикотажни шалове,  дълги плетени модели и дори летни шифонени шалове, открити в колекциите на Chanel, Ralph Lauren, Donna Karan,  Marc Jacobs. Изборът на цвят за шал е огромен. В този сезон, ефектни дамски шалове могат да са както  рязко контрастиращи с цялото изображение, така и напълно в хармония с него.

Тази  есен и зима особено актуални са небесно сините оттенъци, нежно розовите, кораловите, пастелните, а също така и класически черните модели. Не се бойте да експериментирате с принтовете и различните рисунки на шаловете, защото те са водещ тренд на сезона. Особено актуални са геометричните рисунки и абстрактните цветя, които са способни да внесат изтънчен разкош и ефектен стил във всяка една модна визия.

Ефектните дамски шалове са елемент, който трябва да играе ролята на допълнение към тоалета ви или да бъде  главен действащ аксесоар в образа ви. В първият случай той се избира по цвета или материите на дрехите ви, а във втория – той трябва съществено да се отличава от облеклото. Едно е ясно обаче- усетите ли магията на този аксесоар, скоро няма да имате достатъчно място в гардероба си, за да поберете всички шалове, които ще притежавате.

Остави коментар

Blue Captcha Image
Refresh

*