СЕДЕМ ИДЕИ КАК ДА СЕ ОБЛИЧАМЕ ЗА РАБОТНОТО СИ МЯСТО И КАК ДА НЕ СМЕ СКУЧНИ

публикуван на Новини | 0

Понеделници. Те са най-хубавите и същевременно най- лошите дни от седмицата. И въпреки това не можем да отречем, че този ден си има своето очарование. След двата дни, в които се отдаваме на почивка и забавление, идва денят, в който трябва да поиграем с модата и да пренесем стила на работното си място. А това се оказва трудна и дори непосилна задача за някои. С времето сме разбрали, че усетът към модата може да бъде дарба за някои, а за други истински кошмар. Независимо дали имате афинитет към стилни елегантни рокли или дънки, на работното ни място винаги може да сме подходящо и стилно облечени стига да сме запознати с някои тънкости.

Колко от вас са се събуждали в понеделник и са започвали да пеят от радост? Колко от вас са с усмивка на уста докато подбират тоалета си за работното място? Дилемата какво да облечем за работа стои пред нас от понеделник до петък. Защо пък не си поемем дълбоко въздух и не впрегнем креативните си фешън мозъци. Най- важният въпрос е как да спрем да се обличаме скучно за работното си място!

Екипът на дамски онлайн магазин “COOKIE FASHION” има  седем идеи по този въпрос, които могат да ви бъдат от полза:

1. КЛАСИЧЕСКИЯТ външен вид е вероятно най- разпространеният и лесен начин за обличане, когато стане въпрос за офиса. Но той е също така и най- вероятния начин да изглеждаме скучни ако не спазваме следния съвет: винаги добавяйки по един детайл, нещо забавно, който ще разчупи този строг стил. Това може да е бижу, чанта, часовник, червило, декорация на маникюр. Запомнете, че важното са детайлите.

1 снимка

2. Небрежния бизнес вид, включващ дънки, е лесен за постигане и доста гъвкав. Съветът тук е винаги да носите обувки на ток, модерен и женствен топ, като копринена блуза например, блейзър и  маркова чанта. Забавлявайте се с избора на аксесоарите, чантата или обувките, в зависимост от естеството на работата ви.

2 снимка

3. Небрежният шик е видът подходящ за онези, които са навътре в модните тенденции, но изглеждат така сякаш не дават и пукната пара за това. И все пак за проницателното око става ясно, че  имат доста познания. Съветът: комбинирайте дрехи и аксесоари от различни стилове, играйте си с формите. Може дори да облечете дреха или да сложите обувки характерни за противоположния пол. С този стил си подхождат обувките с токчета, но добра работа ще свършат и обувки с по мъжка визия.

3 снимка

4. Магнетични в офиса-  такъв вид имат всички онези жени, които излъчват сексапил и управляват света. Тези дами правят впечатления с безупречния си външен вид през целия работен ден- ярко червило, високи токчета, на които изкарват от 9ч. сутринта до късните вечерни коктейли. Съветът тук е: използвайте скъпи парфюми, скъпи материи, тесни поли до областта на коленете и копринени блузи, дълги панталони, забележителни златни колиета, маркови часовници и масивни дамски чанти. Тези дами се характеризират със самочувствие и липса на боязън.

4 снимка

5. Изтънченото офис облекло е лесно за постигане, но за него се изисква тренинг, затова експериментирайте и се забавлявайте с дрехите. Съветът за този външен вид е да се наслаждавате на модата. Използвайте за основа класически дрехи, към който в последствие трябва да добавете аксесоари според вашата личност и работа.

5 снимка

6. Семплият и женствен външен вид е лесен за постигане ако сте от този тип дами, които обичат свободните флирт полички, малки бижута и това да изглеждате небрежно модерни през цялото време. Съветваме ви в този случай да носите рокли или поли до коленете във всякакви цветове и принтове, комбинирани с модерни блейзъри. Подбирайте добре обувките си- токчетата изглеждат добре в този случай, но и обувките тип „ балеринки“ са много подходящи.

6 снимка

7. Екстравагантният външен вид не е подходящ за всеки и за всяко работно място. Въпреки че според нас всяка една дама може да добави по един екстравагантен акцент към облеклото си и да постигне страхотен резултат. Този стил е по- подходящ за хора, които имат креативни професии и работното им място не е строго. В този случай може да посегнем към ботуши, кожа, тениски, по- тъмни червила и екстравагантна декорация на  маникюра си. Но помнете, че все пак сте на работа и не трябва да прекалявате.

7 снимка

Както видяхте, независимо дали имаме предпочитания да носим стилни елегантни рокли или по- спортен тип дрехи, ние винаги може да сме елегантно, подходящо и забележително облечени на работното си място. Важното е да имаме малко ясното за детайлите и да изпитваме удоволствие от визията си през делничните дни. Посрещнете понеделниците със стил и усмивка, а не с отчаяние- това ви съветваме ние, екипът на дамски онлайн магазин “COOKIE FASHION”.

 

Остави коментар

Blue Captcha Image
Refresh

*