РИЗАТА- КАК ДА Я НОСИМ ВМЕСТО РОКЛЯ

публикуван на Новини | 0

Можем ли да бъдем впечатляващи, уникални и достатъчно женствени с друго освен, когато сме облечени в стилни елегантни рокли? Ангажирани да говорим за традиционни неща, понякога пропускаме да споменем други, които също заслужават да се обсъдят. Понякога това са неща, които са много по- оригинални и ще е жалко да се подминат и да не им се отдели нужното време. Много често това са неща, които всички ние виждаме, харесват ни, но приемаме за изключения и почти не коментираме така, както тривиалните. Е, дамски онлайн магазин “COOKIE FASHION” смята, че е крайно време да обсъди с вас нещо, което много често се върти в ума ни.

shirt-dress-street-style-13

Миналата пролет се наложи да отидем на шопинг с наша приятелка. В един от магазините тя откри страхотна копринена, дълга риза, с копчета по цялата дължина. И докато тя се чудеше дали да я купи, нас ни споходи тази идея. Това щеше да се окаже един от най- страхотните варианти за рокля през лятото- ежедневен и шик едновременно.

Още тогава бяхме наясно, че трябва  да пишем по темата. Междувременно ангажиментите ни затрупаха и позабравихме това наше намерение. От време на време идеята се връщаше, но поради една или друга причина все отлагахме … досега.

РИЗИТЕ ТИП РОКЛЯ.  Идеите ни за рокли предназначени за топлите сезони никога не са прекалено много. Една такава гениална идея е именно ризата, която позволява да се носи като рокля. Какво представлява тя? Това е дълга риза, обикновено с копчета до долу, малко по- голям размер от този, който носим, изглеждаща като риза, но позволяваща да се носи като рокля.

КАК ДА НОСИМ ТАКАВА РОКЛЯ?

Ами, като рокля. Както всички знаят, обувките са тази част от облеклото ни, които определят тона. Другите важни неща са кройката на дрехата, материята и дизайна. Роклята може да се носи пристегната в кръста с колан ( тънките колани винаги са по-добри според нас, а ако искате този акцент да е впечатляващ използвайте няколко на брой тънки коланчета). Ако желаете, може изобщо да не използвате този аксесоар. Това също си има своите предимства- ще постигнете един небрежно елегантен външен вид.

 

ОБУВКИТЕ:

  • Обувките на платформи са за предпочитане, когато търсим един ежедневен външен вид.                                      shirt-dress-street-style-4 platformi
  • Сандалите с токчета са за един очарователен и същевременно небрежен вид. Този тип лятна обувка е перфектна за комбинация с риза тип рокля, която пада свободно по тялото без да е пристегната в кръста с колан. Така ще постигнете един балансиран силует и то с малко усилия. Представете си такъв тип рокля комбинирани с едни сексапилни сандали. Перфектно!                                                                                                 shirt-dress-street-style-22
  • Боти до глезените са перфектни за постигане на едно шик излъчване. Тази комбинация е подходяща дори за офис. Добавете чанта плик и кожено яке и ще получите страхотен резултат.

Вариантите за комбинация с обувки има още поне няколко. Ние се постарахме да споменем само тези три, но бъдете сигурни, че не са единствените.

Ако решите да заложите на такъв тип облекло за вечерта, изберете копринена рокля, без колан и сандали с токчета.

Ако пък целите да постигнете класически външен вид, достатъчно е да добавите сако. За по- ексцентричен резултат подходящо е кожено яке или кожен елек.

А ето и няколко съвета: навийте ръкавите. Сложете тънко колие или масивна гривна. Този тип рокля може да носите и по време на лятната си ваканция. Представете си риза тип рокля в бял цвят, разкопчана максимално и комбинирана с „гладиаторски” сандали или чехли, шапка и голяма плажна чанта. Разкош!

shirt-dress-street-style-12

Е, екипът на дамски онлайн магазин “COOKIE FASHION” се надява, че успя да ви привлече вниманието към един уникален вид стилни елегантни рокли. Кой казва, че за да е стилна една рокля тя трябва да е традиционна и класическа? За всеки случай това никога не може да се твърди от хора, които виждат отвъд общоприетото. А ние имаме претенциите,че сме точно такива.

 

Остави коментар

Blue Captcha Image
Refresh

*