РЕСНИТЕ- ШИК, РЕТРО, ЗАКАЧЛИВИ И АКТУАЛНИ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА НА 2015

публикуван на Новини | 0

Възможно ли е да се обличаме в стил 70-те и въпреки това да изглеждаме лъскаво? Възможно ли е да сме облечени в семпли дрехи и едновременно с това да имаме изискан външен вид? Можем ли да сме модерни работещи жени без да изглеждаме скучно зад бюрото си? Твърде често е непосилна задача за нас да проявим креативност рано сутрин, докато се обличаме за работа. Екипът на дамски онлайн магазин “COOKIE FASHION” не е единственият, който се сблъсква с тези ежедневни затруднения. Затова и решихме да ви подхвърлим няколко идейки за предстоящата пролет, с които се надяваме да улесним делничните ви дни.
resni
Не е новина, че ние, жените, можем да се справим с всичко, което си намислим. Да се обличаме модерно, да изглеждаме изтънчено и шик все едно сме излезнали от някоя реклама на списание и едновременно с това да заемаме важна позиция в някоя фирма. Това вече не е непосилна задача за нежната половина на човечеството. А още по-лесно можем да постигнем този ефект през пролетта, която вече е зад ъгъла. Това, което ще ни помогне през този сезон да сме все така неотразими, са ресните. О, да, толкова шик, толкова ретро и същевременно толкова закачливи.
Ресните, независимо дали са върху дрехи или аксесоари, притежават магията да придават модерен вид и виталност на дамите. Ресните безспорно ще бъдат подходящи да станат част от нашето вечерно или офис облекло. Освен това са подходящи за всички възрасти. Не е ли това страхотно?
Ресните ни съпътстват от години. Още през 20-те години на 20 век можем да видим, че те са били включени в тоалетите за танци. И все още ги виждаме като част от тях. По- късно през 70-те години ресните се завръщат и то с още по- голяма мощ. Ресните върху якетата и полите са били огромни. През 90-те години те можеше да се видят дори и на тениски.
Днес… един век по- късно, манията по този акцент е на път отново да се развихри. Не знаем за вас, но лично ние сме изключително въодушевени от този факт. Обувки, чанти, топове, тениски, поли, стилни елегантни рокли, огърлици, колани, гривни, якета и какво ли още не, всичко ще трябва да бъде придружено с ресни ако искаме да сме актуални.
И сега някои ще попитат: „ А как трябва да се носят?“ Ние внаги казваме, че обувките са тези, които поставят тон на целия ни външен вид. Тъй като ресните могат да изглеждат шик, спортно, очарователно и екстравагантно, те ще могат да придадат на тази част от облеклото ни един бохемски вид. Така че единият от начините за носенето на ресните е като се придържате към стила от 70-те. Имаме предвид да са комбинирани с якета, поли над коляното, дънкови ризи и дамските ни чанти. Сандали тип „гладиаторски“ или „мото“ ботуши, както и елечета с косъм допълват един такъв вид.
Ресните в комбинация с обувки на висок ток ще постигнат един вид, който ще напомня за 70-те и едновременно с това ще е модерен и актуален. Такова облекло е напълно актуално за офиса, както и за излизане в петък вечер. Представете си цветни поли или стилни елегантни рокли с ресни и модерно палто. Добавете към това сандали на ток. Перфектно!
Ако дрехите с ресни ви идват в повече, то тогава ако искате да сте актуални е достатъчно да носите аксесоари с ресни.
Дамските чанти с ресни са огромни през сезона, който се задава. Такива се очертава да са и бижутата с ресни: гривни, огърлици, колани.
Сега извинете ни, но ще спрем с обясненията, за да отидем да си нарежем някои от дрешките на ресни. Все пак екипът на дамски онлайн магазин “COOKIE FASHION” се състои от хора, които държат да са актуални и не бихме искали да пренебрегнем една от модните тенденции за пролетта на 2015.

Остави коментар

Blue Captcha Image
Refresh

*