МИЛИТЪРИ СТИЛЪТ ПРИ ДАМИТЕ

публикуван на Новини | 0

Всички вие сте чували приказката, че малко ред и дисциплина на никого няма да навреди. Възможно ли е това да е причината стояща зад милитъри модата? Екипът на дамски онлайн магазин “COOKIE FASHION” никога не е смятал, че за да е елегантна една дама тя трябва да е винаги облечена в стилни елегантни рокли и да допълва аутфита си с ефектни дамски шалове. От известно време милитъри модата е в своя апогей и ненапразно в такива дрехи виждаме облечени истинските икони що се отнася до дамската мода.

spring-trends-2015-military-style-20

Истинските жени използват модата, за да изразяват себе си. Ние използваме стила, за да бъдем в тон с това, което чувстваме. Вдъхновението е огромно. Модата взема назаем това, от което се нуждае от културата, от улицата, от ежедневието.

Ето затова няма съмнение, че някои модни тенденции са толкова силни, че от тях лъха на някаква сила, мощ, команда, самочувствие, отношение, кураж. И всичко това по един много изтънчен женствен  и секси начин. Имаме предвид, че няма нищо по- секси от една жена, която излъчва увереност.

**EXCLUSIVE** Sexy pop diva Rihanna rocks a pair of vintage shorts and red shoes while carrying a Gucci hand bag after dining with a friend at Scarpetta at Montage in Beverly Hills

Ако ще се занимаваме и обличаме в милитъри дрехи отново ( тъй като те не са нещо ново в дамската мода) през пролетта и лятото на 2015, ще трябва да го правим по един по- луксозен начин. Зелено, каки, черно, кафяво, тъмно синьо- цветовете на армията- всички те присъстват в този стил дрехи в комбинация със златисто, скъпи материи и разбира се определен тип аксесоари, които страхотно допълват милитъри дрехите. Ако желаете да излъчвате блясък, миксирайте вашите вдъхновени от армията дрехи с козина (докато все още можете през пролетта) и носете обувки или сандали с токчета. Използването на дръзки цветове червила също идеално допълват милитъри стила- например ярко червено. Всички дрехи в този стил в  комбинация със златисти аксесоари и силен грим са повече от неустоими. Тази комбинация е мощна, екстравагантна и типична за градския стил.

spring-trends-2015-military-style-25

Дизайнерите са  ни показали очарователни стилни елегантни рокли, поли, блузи, дори коктейлни, вечерни и офис дрехи, вдъхновени от милитъри модата. Зелена риза със златисти нашивки на раменете, пъхната в тъмно зелена тясна пола и обувки с платформа. Имате ли да кажете нещо за тази комбинация?

Този стил на обличане е един от най- лесните за постигане. Освен това е изключително разнообразен и подходящ за всички представителки на нежния пол.  Независимо дали сте тийнейджърка, екстравагантна дама или редакторка на модно списание, всяка една от вас може да разчита на него. Като цяло, почти всичко може да изглежда като вдъхновено от армията, стига да е с правилната кройка, цвят или детайли.

spring-trends-2015-military-style-19

Лично ние винаги сме били почитатели на милитъри стила. Неее. Не при мъжете. При тях е друг въпросът. Жените облечени в такъв тип дрехи имат някакво уникално излъчване. Още в гимназията през далечната… е, няма значение коя, някои от нас се обличаха в изпокъсани дънки, кубинки и якета в избелял зелен цвят. Малко след това дадохме почивка на този тип дрешки и така до миналата година, когато нашата зелено- златиста пристрастеност се завърна.

В такива дрехи представителките на нежния пол изглеждат дръзки, безкомпромисни и самоуверени. Без обувки на токчета. Без лъскавина. Без изискани прически. По-скоро един гангстерски вид, на който трябва да отговаря всеки един акцент във външния ни вид.

spring-trends-2015-military-style-10

Е, мили дами, бяхте ли се  замисляли досега колко различни, открояващи се и уверени може да изглеждате в стила наречен „милитъри”? Ние, от екипа на дамски онлайн магазин “COOKIE FASHION”, се надяваме , че сме ви накарали да се  замислите за пореден път за нещо толкова нетипично, различно и оригинално от традиционната дамска мода? Самите ние винаги търсим открояващи се тенденции и акценти в модата. Ако не сте започнали да го правите- опитайте! Ще останете изненадани и очаровани какви неща са ви убягвали досега. Отворете очите си за нетрадиционното. Традиционното невинаги е интересно.

Остави коментар

Blue Captcha Image
Refresh

*