Как да изберем идеалната рокля?

публикуван на Новини | 0

Стилната елегантна рокля- повечето жени не се нуждаят от няколко такива. Единствената, в която наистина са склонни доста жени да инвестират значителна сума, е тази, която е подходяща за доста  поводи. Добрата новина е, че в момента стиловете позволяват разнообразие що се отнася до дължината, дизайна, материите и принтовете. Също така със смяната на аксесоарите и обувките, ти можеш постигнеш изключително различен външен вид дори и да си с една и съща рокля. А това естествено означава, че една безумно скъпа рокля си е една дългогодишна инвестиция.

Какво трябва да имаме предвид, когато си купуваме една стилна елегантна рокля?

Има няколко неща, които трябва да се знаят, когато купувате нова официална рокля. Първото нещо е конкретното събитие, за което ви е необходима. Ако не разполагате с неограничен бюджет за официални дрехи, добре е да изберете рокля, която да може да използвате и в бъдеще. Също така трябва да решите дали искате да се придържате към черното или някой друг по- консервативен цвят или ще се спрете на нещо по- смело. Верният отговор вероятно зависи от цвета на кожата ви, възрастта и типа събития, които ще посетите облечена в конкретната рокля. Не се притеснявайте за сезона. Старото правилото, че през лятото се носят по- светли цветове, вече не важи.

stilna roklia

Материи, цветова и принтове при стилните елегантни рокли

Първо обърнете внимание на материята. Какво предпочитате- рокля, която ще може да перете у дома или ще я носите на химическо чистене? Много от скъпите дрехи налагат да прибегнете до втория вариант, но тези с по- достъпни цени са по- скоро от синтетика, която не е проблем да перете в домашна обстановка. Бюджетът, времето, с което разполагате и предпочитанията са най- вече факторите, които влияят при закупуването на една такава дреха.

Сатенът и коприната наистина изглеждат страхотно, но в момента вече могат да се намерят дрехи изработени от синтетични платове, които могат да заблудят доста ваши приятели. Едва ли някой от тях ще разбере, че дрехите ви не са от естествени материи.

Ще си купите ли малка черна рокля?

Най- безопасното нещо е да си купите традиционната „ малка черна рокля“, тъй като това е дрехата, която може да ви отведе от офиса на някое по- специално събитие само с добавянето на  една изключителна връхна дреха, шал или подходящо бижу.

elegantni rokli

Не всеки обаче смята, че черното е любимият му цвят. Ако смятате да разчитате на една единствена рокля за официални събития, не е необходимо да купувате черна. Трябва само да вземете предвид цвета, който най- добре ще подхожда на кожата ви. С добавянето на различни цветове връхни дрехи към нея вие ще промените вида си само за 5 секунди.

В допълнение бихме искали да ви напомним и за аксесоарите.Прекалените бижута може да ви накарат да изглеждате смешни. По друг начин седи въпросът с диамантите и перлите. Те придават официалност и елегантност.

efekten aksesoar

Един ярък и широк колан също отправя различни послания. Може да се забавлявате ако решите да смесите аксесоари, якета, шалове и колани, за да видите колко различна може да изглеждате само с една единствена рокля.

Колко дълга трябва да е една рокля, за да е стилна и елегантна?

Днес жената може да реши колко трябва да е дълга роклята й и това е добре.  Една дължина може да е добре за определени жени, но други ще се чувстват некомфортно с нея. Верният отговор също зависи от събитието. Добре е да изберем рокля с дължина под, до или малко над коляното, тъй като това е дължина, с която бихме се чувствали добре навсякъде. А и  е актуална и модерна.

Ако все пак предпочитате дългите падащи свободно рокли, няма проблем. Този тип дължина никога не излиза от мода. С една дълга рокля може да носим обувки на висок или нисък ток, може дори да се събуете без никой да  забележи. Освен това една дълга рокля е много по- удобна.

stilna elegantna roklia

Изберете подходящата по размер и форма рокля за вас

Всяка жена може да намери перфектната рокля, но не всяка жена изглежда добре във всяка рокля. Един по- свободен стил оставя повече на въображението и е по- добро решение.

Стилната елегантна рокля трябва да е подходяща преди всичко за вас. Рокля, която е прекалено голяма или прекалено тясна, едва ли ще ви помогне да изглеждате по най- добрия начин. Ако ще инвестирате доста пари в една наистина хубава рокля, отделете време, за да разберете дали тя изглежда да е ушита само и единствено за вас.

Остави коментар

Blue Captcha Image
Refresh

*