ЗАЩО АКСЕСОАРИТЕ СА ВАЖНИ?

публикуван на Новини | 0

Дрехите може да представляват по- голямата част от облеклото ни, но аксесоарите са от много по- голямо значение. Обърнете внимание, че прекарвате толкова време да пазарувате ефектни дамски шалове например, колкото отделяте и за закупуването на стилни елегантни рокли. Както твърди Дж. Армани:

„ Аксесоарите са важни и стават все по- важни с всеки изминал ден.“

Не само екипът на дамски онлайн магазин “COOKIE FASHION”смята, че аксесоарите и дрехите имат еднакво значение за външния ни вид. Те си сътрудничат, за да създадат комбинация, която изразява  стилa ни и това кои сме ние всъщност.

Подобно на дрехите, определени аксесоари са подходящи за определени ситуации. Един тоалет лесно може да намери приложения в различни ситуации само ако добавим различен и подходящ аксесоар към него.

Да вземем за пример едно основно облекло: бяла риза и чифт тесни дънки в тъмен цвят. Използвайки аксесоари и единствено аксесоари, вие може да прибегнете към този аутфит в три различни ситуации.

1. Когато сте на шопинг и обяд с приятелки, вие може да комбинирате това облекло с едно дръзко, цветно бижу, чанта, която небрежно да носите през рамо и чифт кожени ботуши. Ако към всичко това добавите сламена шапка и актуални слънчеви очила, то тогава ви се гарантира един небрежно- елегантен външен вид, който ще ви осигури едновременно комфорт и самочувствие.

2.Със същото облекло напълно успешно може да постигнете невероятен ансамбъл, подходящ за петъчните дни в офиса. За целта е необходимо да добавите черни елегантни обувки с ток средна височина и издължена предна част, както и перлена огърлица и кожена чанта в неутрален цвят. Тъкните черни колани и ефектни дамски шалове са другите две неща, които може успешно да добавите към всичко това и успехът ви е гарантиран.

3.Ако искате да изглеждате шик по време на неофициална вечеря, то тогава е необходимо само да замените обувките с по- високи, както и да не забравяте задължителните за това аксесоари- ефектни пръстени и обеци например.

Както виждате едно и също облекло може да се  носи в три различни ситуации. Необходимо е само да сложите подходящите за всяка ситуация аксесоари.

Аксесоарите определят стила

Аксесоарите подчертават твоя стил, вкус и предпочитания. Те също така предоставят безкрайни възможности за облеклото, помагайки ви да извлечете най- доброто от нещата, които притежавате. Дрехите може да заемат голяма част в гардероба ви, но аксесоарите са важните детайли, от които се нуждаем, за да завършим успешно външния си вид.

Съществува огромно разнообразие от аксесоари, които да подхождат на уникалната ти личност и стил, но според екипа на дамски онлайн магазин “COOKIE FASHION”има няколко стандартни неща, които всяка дама трябва да притежава. Тези аксесоари са основни и подходящи за всеки гардероб.За да бъдете готови за всяко едно събитие и никога да не ви липсват подходящите аксесоари е необходимо да притежавате следните няколко неща:

v  Перлената огърлица е вечно актуален, класически аксесоар, който сякаш никога няма да остарее. Може да  добавите това бижу към всякакъв вид облекло и то винаги ще бъде подходящо. Не се двоумете да похарчете малко повече пари, за да се сдобиете с този аксесоар, тъй като може да бъдете сигурни, че ще го ползвате с години.

perlena ogarlica

v  Другият основен аксесоар, които трябва да притежаваме, е масивния колан. Изберете го в черен или кафяв цвят. Може да се подсигурите и с двата цвята за по- сигурно. Съществуват и варианти, които от едната страна са черни, а от другата в кафяв цвят, което от своя страна ги прави доста практичен и икономичен вариант. Коженият колан се явява задължителен аксесоар към определи дрехи, така че е абсолютно задължително да го притежаваме.

kolan

v  Капелата е третият основен аксесоар, който е изключително предпочитан през летните месеци. Капелата, изработена от олекотен материал, както и с широка козирка е идеалното решение. Изберете я в неутрален цвят, така ще може да я носите през повече дни и ще може да я комбинирате много лесно с почти всички дрехи, които притежавате, включително и със стилни елегантни рокли, когато ви предстои излизане вечер.

kapela

Сами по себе си дамските чанти, ефектни дамски шалове  или лентите за коса може да не означават нищо. Когато са комбинирани с правилните дрехи, аксесоарите ни помагат да създадем подходящия външен вид. Аксесоарите са важни не по- малко от дрехите. Освен това те ни предоставят безкрайни нови възможности, за да изразим себе си. Благодарение на тях ние може да изглеждаме стилно от глава до пети.

Остави коментар

Blue Captcha Image
Refresh

*